Zima w Korzkwi - półkolonie

Ośrodek w Korzkwi serdecznie zaprasza na organizowane pólkolonie w Korzkwi podczas tegorocznych ferii zimowych

UWAGA: I TURNUS BRAK WOLNYCH MIEJSC

TERMIN ZGŁOSZEŃ:

do 23.01.2020

TERMINY WPŁAT:

do 23.01.2020

DLACZEGO WARTO WYBRAĆ NASZ PROGRAM:
Mamy bardzo duże doświadczenie w prowadzeniu różnego rodzaju form wypoczynku od półkolonii, kolonii, zimowiska, obozy, po rejsy morskie jachtem "Zawisza Czarny". Na przełomie 5 lat w naszych programach wzięło udział ponad 7,5 tysiąca zadowolonych dzieci i młodzieży
Zapewniamy opiekę wykwalifikowanej kadry, która na co dzień pracuje z dziećmi i młodzieżą - kierownika mającego 25 letnie doświadczenie w prowadzeniu tego typu form wypoczynku
Dbamy o bezpieczeństwo, nasze kolonie są zgłaszane do kuratorium oświaty, mamy podpisaną umowę ze służbą zdrowia, współpracujemy z policją
Proponujemy bardzo dużo atrakcji m.in. wycieczkę, gry i zabawy, zawody, ogniska oraz wyżywienie za bardzo atrakcyjną cenę.

ZEBRANIE ORGANIZACYJNE:
Ośrodek Harcerski w Korzkwi (pod zamkiem) ul. Eleonory Wodzickiej 2:

- 20.01.2020 godz. 18.00

NR KONTA BANKOWEGO:
Santander Bank 95 1090 1665 0000 0001 3014 9806 (Uwaga nowy nr konta inny niż do kolonii czy obozu)

DLA KOGO:
Do programu zapraszamy dzieci i młodzież w wieku od 7 – 13 lat.

ZAPISY I INFORMACJE:
Zgłoszenia proszę kierować poprzez formularz zgłoszeniowy >>>> Zgłoś do projektu <<<< Przy wypełnianiu proszę podać dane dziecka i pamiętać o zaznaczeniu zgód związanych z RODO, bez ich zaznaczenia zgłoszenie nie przejdzie przez system. Karty kwalifikacyjne powinny być dostarczone w oryginale na zebrania lub przesłane tradycyjną pocztą na adres: Ośrodek w Korzkwi ul. Eleonory Wodzickiej 2, 32-088 Korzkiew

KONTAKT:
Telefon kontaktowy: 693913343, email: kontakt@fundacja.malopolska.pl