Ośrodek Kształcenia, Wypoczynku i Rekreacji w Korzkwi

Ośrodek w Korzkwi stanowi doskonałą bazę wypadową do jednego z najpiękniejszych regionów Polski do Jury Krakowsko-Częstochowskiej. Prawdziwą perła w tej krainy jest Ojcowski park narodowy z Doliną Prądnika ze wspaniałym zamkiem w Pieskowej Skale jaskiniami: Ciemną i Łokietka oraz rzadkimi okazami roślin. Ośrodek Harcerski w Korzkwi składa się z dwóch budynków - w jednym znajduje się 29 miejsc noclegowych oraz świetlica, natomiast w drugim mieści się kuchnia, jadalnia oraz pomieszczenia służbowe. Ponadto, mamy dla Państwa pięć drewnianych, 10 osobowych domków kempingowych. Ośrodek dysponuje 150 osobowym namiotem doskonałym do organizacji, koncertów, zabaw czy zajęć świetlicowych. Na terenie Ośrodka znajduje się miejsce ogniskowe, grill, stół do ping-ponga, miejsce do speed-bolla, paintballa, stołówka. Organizujemy kolonie, zimowiska, zielone szkoły, spotkania integracyjne, biesiady, wesela przyjęcia urodzinowe dla dzieci i młodzieży z programem, kursy, konferencje, paintball, speed - ball.

32-088 Przybysławice, Korzkiew
e-mail: kontakt@osrodekwkorzkwi.pl