Sklep Harcerski Sqadnica

Sklep Harcerski (Składnica Harcerska) "Sqadnica" działa na rynku od 2011 roku. Sklep jest częścią Fundacji Kształcenia Wypoczynku i Rekreacji w Krakowie ufundowanej przez ZHP Chorągiew Krakowską. Celem naszej działalności jest zapewnienie zarówno harcerzom jak i drużynom, klubom, kręgom, szczepom i związkom drużyn działającym w ZHP Chorągwi Krakowskiej dostępu do jak najpełniejszego asortymentu akcesoriów harcerskich.
W naszej ofercie znajdują się wysokiej jakości min. mundury harcerskie, bluzy harcerskie, spódnice harcerskie, menażki, finki harcerskie czy krzesiwo. Dodatkowo zajmujemy się sprzedażą min. sprzętu turystycznego i obozowego oraz wydawnictw harcerskich w konkurencyjnych cenach.
Robiąc zakupy w naszym sklepie (składnicy) wspieracie Państwo nie tylko nasz rozwój ale i rozwój ZHP Chorągwi Krakowskiej, a tym samym harcerstwa w Małopolsce.
Chętnie wspieramy organizację wszelakich akcji, imprez, rajdów czy zlotów. Przykładem takiej współpracy jest ufundowanie części nagród na trwającym w Krakowie Podgórzu „Inauguracji Roku Harcerskiego ZHP Chorągwi Krakowskiej" jaka miała miejsce w 2011 roku, czy podczas corocznego „Chorągwianego Festiwalu Muzycznego "HaReM"".

Zapraszamy serdecznie do naszego sklepu (składnicy) stacjonarnego w Krakowie!

ul. Karmelicka 31, 31-131 Kraków
e-mail: zamowienia@sqadnica.pl
strona WWW: www.sqadnica.pl
Facebook: www.facebook.com/SqadnicaHarcerska